Stadsfoto januari 2021

Onze nieuwe Tilburgse stadsfotograaf 2021 over haar eigen, winnende, foto:

Angelique: "Tilburg is inventief en onze stad is continu in ontwikkeling. Zoekt de mogelijkheden op. Als bezoeker van de stad ga je eerst langs de bekende hotspots, maar er is nog zoveel meer te ontdekken in Tilburg. De stad daagt je uit om Tilburg op andere manieren te bekijken (in een ander perspectief). Je wordt iedere keer verrast en dat maakt de stad zo aantrekkelijk.

Dat is denk ik ook juist de kracht van de stad en zijn bewoners. Vooral nu in deze periode is het voor de Tilburger interessant om de stad te herontdekken. Wat mij opvalt is dat Tilburg onder andere niet alleen op kunst, maar ook que architectuur wat te bieden heeft. Het lijkt mij leuk om op deze manier een bezoeker, maar vooral ook de Tilburger uit te dagen. Onder andere om op ontdekkingsreis te gaan."

Angelique:
"Ik vind het leuk om met deze foto de uitdaging aan te gaan.
Wat verwacht ik als rasechte Tilburger? Reacties als:

'Weh is deh vur unne achtelijke blokkendoos'
'Deh is wel gaaf, woar is deh!?'
Of, 'Als ge er un palmbumpke bijzet zedde op vakaaantie in dubai'
(Ik dacht het laatste toen ik deze foto maakte).

En laten we vooral niet vergeten Tilburg is inventief, maar zeker ook een stad met humor!"

What's new?