Stadsfoto april 2022

Tekst: Christopher James Viñalon:

"Sind alle beperkingen zijn opgeheven en het leven weer zoals normaal is, koos ik ervoor om het carnavalsfestival te fotograferen.
Deze keer twee foto's, omdat ik de festiviteiten na de parade wilde benadrukken. En natuurlijk mag de de Sint-Dionysiuskerk ('t Heike) niet ontbreken. Beide foto's volgens de DNA formule van Tilburg: sociaal x experimenteel  = creatie. De formule is wat uitdagend is, maar leuk! 

Ook deze foto's zijn gemaakt met een lange sluitertijd.
Ik ben verrast hoe de foto's zijn geworden, een van de foto's begint te bewegen als je er langer naar kijkt. Dit vind ik erg interessant.

Ik hoop dat jullie allemaal net zo van deze foto zullen genieten als ik heb gedaan bij het maken ervan.
Tot volgende maand weer!"
 

Alle stadsfoto's